Samarbete med Etchr Lab

I Australien finns ett företag som heter Etchr Lab som tillverkar konstnärsmaterial. Jag har använt deras akvarellmålarbok sedan 2019, och har såklart själv betalat för den. Och såklart har ju inte en bok räckt i två år utan jag har fått fylla på lagret. (Jag får inte betalt för att säga det här.)

Det som har hänt nu är att de har fått nys om mig på Instagram och bett mig om att samarbeta med dem och ge en digital workshop på deras Youtubekanal, vilket är så hedrande så jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Tänk att de valde mig för ett samarbete. Lilla jag som bara har haft en utställning hittills och är självlärd på det.

Det tog ett tag innan jag vågade tacka ja, jag var ju osäker på om jag verkligen var rätt person för samarbetet med tanke på att jag inte har någon erfarenhet av att lära ut akvarell och att göra det digitalt kändes ännu mer skrämmande. Men friskt vågat hälften vunnet tänkte jag sen. Man måste ju börja någonstans! Och vilket tillfälle vore bättre än detta?

Så jag tackade ja! Och jag ser så mycket fram emot det här och kan knappt vänta. Den 20e juli är det preliminära datumet och jag återkommer med mer info och tid när det närmar sig!

Akvarellboken kan man förresten beställa direkt av Etchr Lab, men då måste man köpa minst tre och så tillkommer det moms och avgift när det kommer fram till Sverige. Å andra sidan behöver man inte betala frakt. Och för mig har tre böcker räckt i ett helt år beroende på hur mycket jag målar. Man kan också beställa boken från Jackson Art Supplies, styckvis. Pga Brexit tillkommer dock även moms och avgift här men också frakt.

/Cristina