Fullsatta Workshops och Utställning

Hallå!

Båda kurserna blev fullsatta på fem dagar, och det hade jag nog inte förväntat mig. Men himla glad blev jag!

Jag blev lite sugen att snabbt sätta in ännu ett kurstillfälle men jag tror att det är klokt att vänta med det och att göra det efter de två som redan är inbokade. Då funderar jag också på att ha en fortsättningsworkshop. Iallafall får man jättegärna skriva upp sig på reservlistan till den 23e och 28e genom att maila mig till cristina.perezselkman@gmail.com

För de som är nyfikna så kommer jag att ha en digital gratis workshop/demo på Youtube den 20e juli kl 18:00, länk till denna kommer inom kort.

Och alldeles snart är det ju utställning här i Sunnansjö. Det är Grangärdebygdens kulturförening som har utställningen. Förutom jag så kommer även konstnärerna Ulla Eriksson och Monica Ahlin Backlund att delta. Utställningen är i Sunnansjö Kvarn från den 3e till den 10e juli, 11:00-15:00. Jag kommer vara med på vernissagen den 3e men också de andra dagarna. Dock kommer jag inte kunna vara där varje dag. Men vill man gärna träffa mig så kan man gärna skicka ett litet meddelande så ska jag försöka komma ner.

Hoppas vi ses! /C

Sunnansjö Kvarn