Sommaren 2021 och vad blir det härnäst?

Sommaren är snart över. Semestern är slut. Fåglarna har slutat vårkvittra och nätterna blir kallare. Jag ser fram emot tända ljus och en mysig höst.

Den här sommaren har varit spännande! Bland annat har jag fått möjligheten att hålla workshops genom Ateljé Vävglädje hemma i Sunnansjö. Det var verkligen roligt att träffa och måla tillsammans med deltagarna att få dela med mig av mina kunskaper. Förhoppningsvis kommer det att bli fler workshops i höst, både prova på och en fortsättningskurs. Jag återkommer om detta när det blir klart.

En till grej som jag har fått göra i sommar är att hålla digitala workshops tillsammans med det Australienbaserade företaget Etchr Lab. Både livedemon på Youtube och Mini Workshopen finns tillgängliga i efterhand. Ni hittar länkarna under fliken Utställningar och kurser.

Och sist men inte minst fick jag vara med på Grangärdebygdens kulturförenings utställning på Kvarnen här i Sunnansjö. Det var också väldigt kul att få träffa folk både från Sunnansjö och här omkring bygden.

Nu är min semester som sagt slut, jobbet har redan börjat. Jag får se om jag har lika mycket energi till målning men jag har i alla fall minst en utställning till att se fram emot, om situationen (pandemin) tillåter. Den blir i så fall av under årets konstrunda och jag kommer att visa upp min konst på Ateljé Vävglädje igen.

Det var allt för nu… Tack för den här sommaren!

/Cristina