Akvarell forts. workshop 9/10

Denna kurs är fullsatt

Måla landskap i Akvarell – fortsättningskurs

Den här workshopen är för dig som har redan har lite erfarenhet av akvarellmåleri och har lärt dig akvarellteknikens grunder, såsom vått på torrt och vått i vått.

Jag kommer att gå igenom enkel landskapsmålning, vad man kan tänka på när man målar stora ytor, ett par olika tekniker för att måla moln, negativmålning, luftperspektiv och landskapskomposition och vi kommer tillsammans att måla landskapet som du ser i bilden här ovan.

Färger och papper ingår i priset och man får låna övrigt material, såsom penslar, palett och vattenbehållare, av mig. Vill man sedan köpa med sig det använda blocket, penslarna och paletten med färgerna som blivit över så får man göra det för 250 kronor. Om man redan har eget material som man hellre vill använda så går det också bra. I priset ingår även fika och  ett kompendium med de övningar vi har gjort och information om materialet som vi har använt.

Jag som håller i workshopen heter Cristina Pérez-Selkman och är självlärd akvarellmålare. Jag har målat sedan 2017 och hade min första utställning 2020. Våren 2022 kommer jag att vara med i den jurybedömda utställningen Stockholms konstsalong.

Vi kommer att hålla till på Ateljé Vävglädje i Sunnansjö. Hit kan man ta sig med både buss och bil från Ludvika. Skulle man vilja övernatta så finns det övernattningsmöjligheter på Vävglädjes Bed & Breakfast.

Plats: Ateljé vävglädje: Hyttvägen 23, 77012 Sunnansjö.

Datum och tid: Lördag 9/10 kl 09:30-12:30

Max antal deltagare/tillfälle: 7

Anmälan och förfrågningar görs till mig, Cristina, på telefonnummer

0766 323 455 eller email: cristina.perezselkman@gmail.com

Anmälan görs senast två veckor innan kurstillfället. 

För övernattning: Kontakta Ateljé Vävglädje på telefonnummer 0240-914 69, eller info@vavgladje.se

Priser:

600 SEK med material

550 utan material

Betalning med Swish till 1231401298i samband med anmälan. Anmälan är bindande.

Hoppas du tycker detta verkar intressant och vill vara med!

/Cristina