Vad är en ateljé?

Har ett längre tag inte haft tillgång till min ateljé eftersom jag har flyttat och behövde renovera innan jag kunde göra i ordning en ny plats att måla på. Och nu är min nya ateljé klar. Jag vet inte om det egentligen är en ateljé. Rummet är inte stort och det finns bara ett fönster. Det finns arbetsyta och förvaring för mina prylar men det är ganska trångt. Samtidigt vet jag inte vad jag annars skulle kalla det. Ateljé får det bli. Jag är väldigt nöjd med min nya ateljé.

Här kan man vila.

På skrivbordet står mina två burkar med vatten, där ligger mina vardagspenslar, mina målarböcker och mina paletter. Det är lätt att komma igång. Allt jag behöver göra är att sätta mig och fatta penseln. Och bestämma mig för något att måla. Det är inte lika lätt.

På väggen mot skrivbordet har jag Stig Lindbergs Melodi. Trevlig och lite tokig tapet. Tyckte den passade bra i det här rummet!

Nytt för mig framöver är att jag kommer att arbeta deltid med mitt konstnärskap och företag. En hel dag i veckan. Det är verkligen en lyx att ha råd att gå ner i tid för att ägna sig åt ett intresse. Jag förväntar mig inte att tjäna en massa pengar på min konst. Men jag hoppas. Du som tittar in här kanske vill ta en titt i webbutiken och se om det finns något där som du kan tänka dig att köpa? Det skulle göra mig väldigt glad. Å andra sidan är jag också bara glad för besöket. Tack!

Och det var allt för nu. Hej så länge!

/Cristina